ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «ХЛОПЦІ ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ ХАРАКТЕР І ПЕРЕВЕРНУЛИ ГРУ В ДРУГОМУ ТАЙМІ»

 

Головний тренер «Руху» прокоментував перемогу над «Вересом».

 

 

Ми зіграли два різних тайми і перша половина гри нам зовсім не вдалась. Можна сказати, що це чи не найгірший тайм «Руху» у сезоні. У перерві тренерський штаб та команда внесли корективи в гру і хлопці в другій половині матчу зіграли якісно. Було багато вболівальників і не можна так грати вдома, як ми провели перший тайм, але вони змогли виправити ситуацію. 

Спочатку ми програвали багато боротьби, не було спортивної агресії у наших діях. Мабуть, я не зовсім вдало обрав стартовий склад. У старті вийшли дві «десятки» – Таллес та Олег Федор, Пастух грав опорником. Тоді як команда програвала підбори. Втім Денис Підгурський раніше був травмований, тож ми не ризикнули випустити його з перших хвилин. Він не так довго тренувався у загальній групі, тому Денис вийшов на поле лише у другому таймі. Після цього в нашій грі з’явився баланс і команда почала грати в той футбол, який ми пропагуємо. Зокрема, був швидкий перехід з оборони в атаку, гра була інтенсивнішою. 

Автогол Слюбика – нещасний випадок. Богдан не винний у тому пропущеному голі. В тому епізоді загалом команда зіграла невдало. Слюбик провів цей матч на хорошому рівні. Я подякував йому та решті гравців за продемонстрований характер. 

Ярослав Карабін на дуже високому рівні проводить весняну частину сезону. На жаль, близько місяця він пропустив через операцію – йому вирізали апендицит. Дуже добре, що це не позначилось на його фізичних та ігрових кондиціях. Ярослав провів хороший матч і на сьогодні Карабін – гравець стартового складу, який заслуговує на це своєю якісною грою.

Приємно, що «Рух» переміг у День Львова, але перемоги потрібно здобувати незалежно від дати. Ми граємо для вболівальників і вони повинні йти зі стадіону задоволеними. Глядачі бачать, як футболісти віддаються на полі і ще раз скажу – я вдячний хлопцям за те, що вони якісно провели другий тайм і виграли.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини