АНДРІЙ ШИБКО: «ХЛОПЦІ ОТРИМАЛИ ЧУДОВИЙ ДОСВІД І МИ РОЗУМІЄМО, НАД ЧИМ НАМ СЛІД ПРАЦЮВАТИ»

 

Старший тренер «Руху» U-11 прокоментував виступи команди на турнірі Number One Cup у Польщі, де його підопічні вибороли срібні медалі.

 

 

Хочу подякувати Збройним Силам України за те, що боронять країну й у дітей є можливість займатись футболом та представляти Україну на міжнародних змаганнях. Також вдячний засновнику клубу Григорію Козловському та керівництву «Руху» за те, що організували для дітей виїзд на такі цікаві та важливі для них змагання. 

Хлопці продемонстрували блискучий виступ і я вважаю, що в групі «Рух» був найсильнішою командою, яка демонструвала найвидовищнішу гру. Всі матчі проходили швидко і були дуже інтенсивними. 

Загалом у груповому етапі «Рух» зіграв 7 матчів. Першу гру ми спокійно виграли у польської «Спарти» з рахунком 2:0. А ось з «Аркою» із Гдині було важче і вони показали хороший спротив. Наш воротар виручив команду у цьому матчі, після чого нам вдалося забити два голи. Третій поєдинок був з «Барнслі» – фаворитом групи. Це була доволі важка та насичена гра, «Рух» перемагав з рахунком 1:0, але англійці зрівняли рахунок. Далі і ми, і вони могли забивати ще, втім матч так і закінчився нічиєю. В четвертій грі ми зустрілись з польським «Талантом», який «Рух» повністю переважав, але м’яч не йшов у сітку – прикра нічия. «Вєтчіцу» в наступному матчі ми впевнено розгромили з рахунком 5:0, а могли забивати й більше. Далі була гра проти нашого головного конкурента – «Бенфіки». Нам вдалося забити гол, ми повністю переважали суперника, потрібно було розвивати перевагу в рахунку. Замість цього ми притислись до воріт і пропустили гол – зіграли внічию 1:1. В останньому турі ми впевнено виграли 3:0 у «Геданії». «Рух» зайняв друге місце в групі й вийшли у чвертьфінал. 

В 1/4 фіналу на нас чекав «Евертон». Це була дуже змістовна гра і думаю, що ми були сильнішими за суперника, але не реалізували свої моменти, тож далі була серія пенальті. Там «Рух» проявив більше впевненості та краще був психологічно готовим, наш воротар відбив два пенальті – ми перемогли 3:2. 

У півфіналі команда зустрілась з польською «Ягеллонією». Це дуже сильний суперник, який виграв свою групу. Ми їх пройшли, а поляки в матчі за третє місце перемогли «Ліверпуль». Нам було важко з «Ягеллонією». Початок гри був за нами, але ми не змогли забити, як і вони згодом не реалізували свої нагоди. Нам же вдалось таки реалізувати свій момент – команда розіграла класну комбінацію, виконавши те, що ми награвали на тренуваннях. 

Фінал зі «Спортінгом» почався для нас не так, як ми хотіли – «Рух» пропустив у дебюті матчу. Після цього вони грали на відбій та тягнули час. У нас були нагоди забити, ми вірили що можемо зрівняти рахунок, а потім і перемогти. Втім, на жаль, так не сталось. 

Ми отримали чудовий досвід та розуміємо, над чим нам слід працювати. Я треную цю команду лише місяць і вдячний попередньому тренеру Нікіті Тищенку, який чудово підготував хлопців – це друге місце на міжнародному турнірі і його заслуга також. Це дуже талановиті діти, які ще потішать нас великими перемогами.   


loading...

0 коментарів

    Схожі новини