ЮРІЙ МУЖИЛОВСЬКИЙ: «БІЛЬШУ ЧАСТИНУ МАТЧУ МИ КОНТРОЛЮВАЛИ ГРУ, АЛЕ ДАЛАСЯ ВЗНАКИ ВТОМА»

 

Гравець «Руху» U-19 поділився емоціями після дебютного голу за «жовто-чорних» та прокоментував поразку від «Минаю» U-19.

 

 

Тренери перед матчем казали, аби я загострював гру в атаці, рухався вперед. Сьогодні мене поставили грати на фланзі нападу, хоча в попередніх матчах я грав на позиції правого захисника. До гри у захисті я вже звик, але як грати в нападі також не забув, тож у матчі не виникало жодних складнощів. Головне – бути корисним для команди. 

В середині другого тайму ми почали грати на результат і хотіли втримати переможний рахунок. Нам це не вдалося і ми пропустили два прикрих голи в останній десятихвилинці. Суперник нічим нас не здивував і більшу частину матчу «Рух» контролював ситуацію на полі. Можливо, наприкінці гри далася взнаки втома – ми почали порушувати ігрову дисципліну, не догравали епізоди до кінця. «Минай» нас покарав за це і двічі забив, вирвавши перемогу. 

Радий, що забив свій дебютний гол за «Рух» U-19 у чемпіонаті, але шкода, що підсумковий результат невтішний для команди. Після гри мій тато привітав із забитим голом, він був на грі та підтримував мене. Також привітали партнери по команді, тренерський штаб, рідні та близькі.

Цього тижня мене взяли тренуватись з першою командою і я вдячний Віталію Пономарьову за таку довіру. Було дуже приємно працювати з гравцями основи, це чудовий досвід. Тренування першої команди дуже відрізняються від того, які навантаження є у юніорів, але це було цікаво та корисно для мене. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини