ДЕНИС КОЛЧИН: «МИ ПРОГРАЛИ КІНЦІВКУ МАТЧУ, ЩО Й ВИЛИЛОСЬ У ТАКИЙ РЕЗУЛЬТАТ»

 

Головний тренер «Руху» U-19 прокоментував поразку від «Минаю» U-19.

 

 

Більшу частину матчу «Рух» грав непогано і був добре організований, особливо у першому таймі. Водночас з середини другої половини гри футболісти почали порушувати ігрову дисципліну та не виконували те, що від них вимагав тренерський штаб. Ми почали просідати і заміни, на жаль, не спрацювали. «Рух» програв кінцівку матчу, що й вилилось у такий підсумковий результат – тільки ми винні у тому, що сталось.

Так, сьогодні були певні перестановки у складі, зокрема добре проявив себе правий фланг, де Мужиловський зіграв в атаці, а Поповський зайняв позицію правого захисника. Хлопці робили те, що було потрібно, Юрій зміг забити гол. Важко аналізувати такий поєдинок одразу після його завершення та чиїсь конкретні дії, адже є розчарування та негативні емоції. Втім загалом правий фланг виглядав добре. 

Потрібно зрозуміти, в який момент все пішло не за планом і чому гравці допустили такі помилки. Обов’язково буде розбір цього матчу і ми постараємось покращити наші результати. У нас попереду багато роботи і слід зробити правильні висновки.  


loading...

0 коментарів

    Схожі новини