ВОЛОДИМИР БЕЗУБ’ЯК: «ТАКІ МАТЧІ НЕ МОЖНА ТАК ВІДПУСКАТИ»

 

Коментар головного тренера «Руху-2» про нічию з «Кременем-2» (1:1).

 

 

Команда не може допускати такий гол, який сьогодні пропустили ми. Спочатку гравці сфолили на супернику, який фактично втікав в сторону ауту, а потім спокійно дали гравцям «Кременя-2» кілька разів пробити по воротах. Йдеться про ігрову дисципліну і сьогодні в конкретному епізоді футболісти «Руху-2» її порушили.

Ми мали повну ігрову та територіальну перевагу над суперником, але були проблеми у завершальній стадії. Нам бракує хорошого останнього пасу, а в деяких моментах й класу гравців – потрібно мати краще ігрове мислення. Суперник намагався зловити нас на контратаках, одного разу їм це вдалось, але вони не змогли забити другий гол.

Хлопці були добре налаштовані на матч з «Кременем-2», втім сьогодні не все вдалось, бо такі ігри не можна відпускати. Гравці хотіли забити гол і вирвати перемогу, бажання було, проте вони цього не зробили. Заміни також не підсилили гру, якщо не сказати, що послабили. 

Гравці повинні проаналізувати цей матч і зрозуміти, що саме пішло не так. Нашим футболістам по 17-20 років, вони починають грати на дорослому рівні і лише в таких поєдинках вони можуть здобути необхідний для них досвід. Саме в офіційних матчах можна оцінити рівень готовності молодого гравця перейти у дорослий футбол. Не можна допускати зупинки в рості, а ще гірше – деградації


loading...

0 коментарів

    Схожі новини