ВОЛОДИМИР БЕЗУБ’ЯК: «СУПЕРНИК ЗІГРАВ НА КЛАСІ ТА ПЕРЕМІГ ЗАВДЯКИ ДОСВІДУ»

 

Головний тренер «Руху-2» прокоментував поразку від «Чайки».

 

 

Сьогодні хлопці були заряджені на перемогу, мали ігрову та територіальну перевагу. У першому таймі не вистачило тільки хорошого останнього пасу та холоднокровної роботи з м’ячем – все ж таки ми не створили гострих моментів.

В другій половині гри у нас почали з’являтись моменти, але не вдалось їх реалізувати. Тоді як суперник зіграв на класі, використавши індивідуальні помилки наших захисників. Спочатку гравець «Чайки» вивів партнера на вільний простір і далі той вже розібрався в епізоді. Друга помилка: не підстрахували зону флангових захисників і «Чайка» забила вдруге. Наприкінці гри вони забили й третій гол. 

Ці помилки, які допускали гравці «Руху-2», пояснюються віком: 20-річні хлопці грають проти досвідчених майстрів. Я не можу пригадати такого, щоб моя команда мала таку територіальну перевагу, а в підсумку пропустила три голи. Але нічого страшного – це хороший урок для юнаків. Загалом мені гра сподобалась, помітно було, що футболісти були заряджені. Не вистачало лиш індивідуальної майстерності, технічної підготовки. Команда могла б демонструвати кращу взаємодію, аби були якісніші атаки через фланги та центр. Ми бачимо ці недоліки і будемо працювати, щоб їх усунути.

Сьогодні за «Рух-2» вперше зіграли Грабовецький та Сірук. Грабовецький пропустив певний період через травму, йому ще слід набрати форму. Він має якісні технічні дані, хороше ігрове мислення. Це креативний футболіст, якому потрібно працювати і розвивати свої якості й ми на нього розраховуємо. Зокрема, треба додати у фізичній підготовці та краще грати на оборону. Щодо Сірука, то це взагалі голкіпер без слабких місць. Давно його знаю і вважаю, що у нього хороше майбутнє. Він технічний та холоднокровний воротар, має хорошу фактуру. Сподіваюсь, з часом це буде хороше підсилення для нашої команди


loading...

0 коментарів

    Схожі новини