ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «ЗАВДЯКИ ХАРАКТЕРУ МИ ЗДОБУЛИ ПЕРЕМОГУ»

Післямова головного тренера «Руху» U-19.
 


– Ми прекрасно розуміли перед грою, що матч буде важким. Юніори «Зорі» до нашого протистояння підходили з 8-матчевою переможною серією. Луганська команда перемогла у тому числі «Динамо» та «Шахтар». Відтак, ми налаштовували хлопців на цей поєдинок. Граємо задля того, щоб здобувати результат, але основна наша мета – виховувати футболістів. Варто наголосити, що в нас багато хлопців на полі були молодші за гравців суперника. «Зоря» ставить перед собою цілеспрямоване завдання цього сезону –зайняти призове місце. 

Психологічно для гравців було дуже важливо, що вони забили два швидкі м’ячі на екваторі першого тайму. За рівної гри будь-який гол відіграє важливу роль. Ми почували себе впевненіше, натомість, супернику потрібно було скорочувати відрив. «Зоря» стала розкриватися, а у нас почали з’являтися вільні зони. Ми готувалися до цієї гри. Провели кілька теоретичних занять, адже «Зоря» одна з небагатьох команд, яка грає ромбом. Практично всі команди в Україні грають за тактичними схемами 4-3-3 або 3-5-2. Завдяки характеру ми здобули перемогу. Після матчу подякував хлопцям за проявлені бійцівські якості. В другому таймі нам справді було важче, але наша команда дотерпіла. 

Не бачу жодних проблем щодо результатів нашої команди у другому колі. Це було очікувано, що ми втрачатимемо очки. Різниця у віці на цьому етапі відіграє дуже важливу роль. В нас не може бути стабільності на сьогоднішній день. Так, осінній відрізок чемпіонату ми пройшли досить впевнено. Була серія без поразок, але я знав, що ми, до прикладу, можемо перемогти «Динамо», а згодом втратити очки в матчі з «Олімпіком». Ми розвиваємо футболістів, і для молодих гравців це дуже хороший досвід.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини