ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «СПОДІВАЮСЯ, ЩО ЦЯ ПЕРЕМОГА ДОДАСТЬ НАМ УПЕВНЕНОСТІ»

Для Віталія Пономарьова перемога над «Інгульцем» (3:0) стала першою на посаді головного тренера «Руху», це його 8-ий поєдинок біля керма «жовто-чорних». На думку наставника львівської команди, вона може надихнути футболістів на майбутні ігри.

 

 

– Вважаю, що ця перемога заслужена. Насамперед дуже дякую команді за самовіддачу. Ті очки для нас надзвичайно потрібні, футболісти відчували великий тиск, на них впливає турнірне становище.

Нам потрібна була якась перемога для впевненості. Тому добре, що сьогодні виграли. Думаю, що хлопці впевненіше почуватимуться під час наступних матчів, можливо, не буде такого тиску на них. І вони покажуть той футбол, у який вміють і можуть грати якісно. Дякую команді за цю перемогу.

Ми в такій ситуації, що перемога лише трохи покращила наше становище. Я вірю, що ці хлопці виростуть в хороших якісних футболістів. Сподіваюся, що наші молоді футболісти отримають упевненість. Насамперед це для них необхідно, щоби перемога дала їм певний поштовх. Для них це дуже важливо.


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    9 травня 2023 р., 15:48

    Грали самовіддано і це дуже приємно було дивитись! Треба VAR і на наступну гру.

Схожі новини