ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «ЦЯ ОСІНЬ ДАСТЬ ДУЖЕ ВЕЛИКИЙ ПОШТОВХ У КАР’ЄРІ ХЛОПЦІВ»

Головний тренер «Руху» U-19 Віталій Пономарьов залишився задоволеним діями свої підопічних у матчі з «Кривбасом».

 

 

– Я вважаю, що ми повністю переграли команду суперника. Задоволені грою, особливо першими 20-ма хвилинами. Потім уже діяли більше за результатом. Подякував хлопцям після гри, треба рухатися далі. Ще залишилося чотири матчі в чемпіонаті. Їх треба зіграти на такому ж рівні.

На відміну від попередніх матчів, цього разу гравці з-під заміни добре ввійшли у гру. Ми провели з ними не одну розмову, і вони, думаю, зрозуміли, що, виходячи в другому таймі, необхідно допомагати команді, а не послаблювати гру. Потрібно відповідально ставитися до цього. Хоча в сьогоднішній грі заміни відбувалися вже за рахунку 3:0, коли все вже було зрозуміло.

Взагалі, важко грати постійно на перемогу. Це підсвідомо і на хлопців тисне, тому що постійно треба вигравати. Тому, зрозуміло, на кожен матч треба максимально налаштовуватися. Кожна гра у цьому плані є для них складною.

Але, з іншого боку, така кількість хороших матчів – для них великий досвід. Я впевнений, що ця осінь дасть дуже великий поштовх для їхньої майбутньої кар’єри, для професійного розвитку.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини