ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «БАЧУ, ЩО В «РУХА» Є МАЙБУТНЄ»

Коментар наставника юніорів після перемоги у львівському дербі.

 

 

-Дербі - це завжди напруга. Не дивлячись на те, на якому місці перебувають команди. Грою хлопців я задоволений. Ми переважали на полі, створили багато гольових моментів. Десь підводила реалізація на завершальній стадії, але тут треба брати до уваги і ті погодні умови, в яких грали команди. 

Голи забили гравці, які вийшли на заміну. Питаєте, чи спрацювало тут моє тренерське чуття? Я вже якось говорив в інтерв’ю: мені пощастило, що у моїй команді хороші футболісти. Сьогодні в запасі сиділи гравці, які в іншому клубі точно грали б в основі. Маємо зараз дуже талановите покоління футболістів. Гадаю, будь-який тренер на моєму місці був би задоволений таким складом.

Дуже задоволений, що багато хлопців з U-19 зараз грає за основну команду. Хочеться, аби грало ще більше. Саме для цього ми і працюємо, щоб виховувати молодих гравців і готувати їх до дорослого футболу. 

Хотів би сьогодні подякувати в першу чергу хлопцям з основної команди. Їхні партнери вже у відпустці, а вони погодились допомогти, з задоволенням готуватись до гри, вийшли з великою відповідальністю на поєдинок і дуже добре зіграли. Я бачу, що в «Руха» є майбутнє. І це майбутнє з нашими вихованцями. 

Перший незарахований гол нашої команди - це дуже спірний момент. Там на лінії з Рунічем перебував ще й центральний захисник. Але знову ж таки, треба дивитись офсайдну камеру. Те ж саме стосується і епізоду з другим незарахованим голом Сапуги. Якщо був офсайд, то лише у Сича, який потім скидував на Марка. Такі спірні моменти - складова футболу, тому не будемо на цьому акцентувати увагу.   

Задоволений результатом останнього півріччя. Тішить, що вболівальникам подобається також і гра команди. Наша основна ціль - виховувати футболістів для основної команди. Сподіваюсь, багато з них заграють на цьому рівні. Знову ж таки, усе залежатиме від багатьох аспектів. Звичайно, ми також будем боротись за найвищі місця чемпіонату. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини