СИЧ, БІЛИЙ ТА МИСИК – ПРО СУБОТНІ СПАРИНГИ

Гравці «Руху» прокоментували перемоги над ФК «Корміл» та «Скалою-1911» у перших спарингах 2022-го року.

 

 

Мар’ян МИСИК, півзахисник ФК «Рух: «Після відпустки у всіх є бажання грати якнайбільше, всі засумували за футболом, за цими емоціями. Тому сьогодні отримали велике задоволення від матчу. Тренерський штаб у таких поєдинках робить акцент на організацію гри, на тактичні моменти. Тому результат тут не важливий, головне – хороша гра. Емоції від матчу позитивні, завтра у нас вихідний і вже невдовзі будемо тримати курс на Туреччину».

 

 

Олексій СИЧ, захисник ФК «Рух»: «Ми засумували за футболом, приємно було знову відчути м’яч та повзаємодіяти з партнерами саме у грі. Погодні умови були сьогодні дещо важкі, але ми призвичаїлись та впевнено перемогли суперника. Завжди приємно забивати, хоч це і товариська гра. Я вже давно не відзначався голами, а сьогодні відкрив рахунок у матчі. Результат у таких іграх не особливо важливий. Так, він підкреслює певний статус, але у таких матчах важливо здобути впевненість у своїх діях, відчути гру».

 

 

Максим БІЛИЙ, захисник ФК «Рух»: «Будь-яка гра – краще за тренування, можна перевірити свої фізичні кондиції, налагодити командні взаємозв’язки. Головне, що ми виконали все, що від нас вимагав тренерський штаб – впорались і тактично, і фізично. Ми вже понад тиждень тренуємось, тому відчувається, що з’являються сили. Ще тиждень попрацюємо у Львові і до Туреччини поїдемо практично повністю підготовленими».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини