НЕПЕЙПІЄВ І КВАСНИЦЯ – ПРО СПАРИНГ З ОСНОВОЮ «РУХУ»

Коментарі нападників юніорської команди «жовто-чорних».
 


Руслан НЕПЕЙПІЄВ, гравець ФК «Рух» U-19: «Враження після матчу виключно позитивні попри те, що поступилися. У першому таймі основним складом ми вели в рахунку, а вже по перерві пропустили двічі. Нам пощастило на старті зустрічі вийти вперед. Я був у воротарській площі, відтак, замкнув простріл від партнера по команді. 

Дуже приємно грати проти основи «Руху». Відчувається високий рівень виконавців головної команди. Вони краще контролюють м’яч, швидше приймають рішення на полі та блискавично нас накривають. У нас було мало часу на те, аби продумати свої дії на полі. Ми ж повинні прагнути до цього. Вважаю, ця гра точно нам пішла на користь. Якщо говорити відверто, то перед цим спарингом у нас була велика мотивація довести, що ми також вже стукаємо у двері основної команди». 
 


Ілля КВАСНИЦЯ, гравець ФК «Рух» U-19: «Була дуже хороша гра. Не кожного дня доводиться протистояти основній команді. Гадаю, у першому таймі ми досить добре себе проявили: забили гол та пішли на перерву за мінімальної переваги. Загалом, не можу сказати, що наші досвідченіші колеги нас повністю переграли. Вважаю, трималися з ними на рівні. На перший план сьогодні вийшов досвід гравців основної команди. 

Фізично ми боролися до кінця та старалися проявити себе на повну. Майже кожен епізод наші, так-би мовити, суперники сьогодні реалізували. Ми ж мали нагоду проявити свої сильні сторони та довести, що також варті шансу в головній команді. Тим паче, присутність Президента «Руху» на грі додавали ще більшої мотивації. Можу сказати точно, що в бажанні та настрої ми точно сьогодні не поступалися футболістам основи. Звичайно, хлопці проти нас грали більш інтенсивно. Вони були технічнішими та краще контролювали м’яч. Все ж зізнаюся, ми прагнули сьогодні перемогти». 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини