МИХАЙЛО ДЯЧУК-СТАВИЦЬКИЙ: «БОРОЛИСЯ ДО ОСТАННІХ СЕКУНД, ЗАБИЛИ ДВА ЗАСЛУЖЕНІ ГОЛИ»

Головний тренер «Руху» U-19 Михайло Дячук-Ставицький прокоментував вольову перемогу «жовто-чорних» у львівському дербі (2:1).

 

 

– Хлопці молодці, боролися до кінця. Це було дербі, варто було очікувати на таку гру: багато боротьби, вилучення, пенальті. Молодці, що дотерпіли, боролися до останніх секунд і забили два заслужені голи.

Ми знали, що «Львів» буде чинити великий спротив, упродовж двох днів говорили про це з хлопцями. Всі знали, як проходитиме ця гра, тому були готові до такого.

Особливо в першому таймі відчувалося, що «Львів» дуже хоче відібрати в нас очки, наші футболісти чомусь дуже переживали, мабуть, боялися допустити помилки. Хоча якби на перших хвилинах Квасниця, вийшовши один на один, забив гол, гра склалася би по-іншому. Згодом Холод головою міг забивати після кутового. Якби відзначилися в тих моментах, зовсім інша гра вийшла би.

Сьогодні кипіли емоції і на полі, і поза ним, тому що видно, наскільки зарядженою була команда суперників, щоби відібрати в нас очки. Але я вже передивлявся повтор, і для мене очевидно, що їхній гравець зіграв рукою. Звичайно, що це емоції, тому що ніхто не хоче на останніх секундах пропускати гол.

І в нас неабиякі емоції були після гри, тому що хлопці заслужили, вони впродовж усього сезону йдуть до мети, тому було би образливо програти чи не виграти. А вийшло, що на останніх секундах вирвали таку гру, – не дивно, що емоцій багато. У мене, чесно кажучи, їх було менше, десь усі залишилися в грі.

Попереду в нас три матчі, в яких потрібно вигравати.


loading...

1 коментарів

  • Р

    Роман

    21 травня 2023 р., 23:13

    Чому не грають Федор та Пастух

Схожі новини