ЛИТВИНЕНКО ТА РУДЮК – ПРО ГРУ З МОЛОДІЖКОЮ «ОЛЕКСАНДРІЇ»

Післямова авторів забитих м’ячів у ворота «Олександрії».
 


Іван Литвиненко, гравець ФК «Рух» U-21: «Фізично та морально це була дуже важка гра, адже цей матч міг вирішити для нас долю Чемпіонату. В разі перемоги ми могли б достроково забронювати собі бронзові медалі. Зрештою, нічого страшного не сталося. Не зробили це у цьому матчі – зробимо в наступному. Звичайно, прикро, що по ходу поєдинку , проявивши характер, наприкінці зустрічі втратили перемогу. Все одно, гадаю, це піде нам на користь. Ми всі ще вчимося. Останній гол у наші ворота – це помилка. Таких помилок більше припускатися ми не маємо права. 

Щодо мого голу, то гравець «Олександрії» біг з того боку, з якого я прийняв м’яч. Відтак, я його прибрав під праву ногу, ніби-то неробочу, і пробив по воротах. Так, мені дещо пощастило, адже був рикошет. Напевно, Бог допоміг у цьому епізоді забити та повернути команду в гру. На жаль, ця результативна дія допомогла здобути лише один заліковий бал». 
 


Володимир Рудюк, гравець ФК «Рух» U-21: «Важко сказати, чому ми так невдало розпочали гру, адже в нас налаштованість на матч була максимальною. Можливо, аж занадто серйозними вийшли на поєдинок та, як-то кажуть, перегоріли. Перший пропущений м’яч став для нас, як грім серед ясного неба. Ще не встигли увійти в гру, і тут прилетів вже другий гол у наші ворота. Якщо говорити відверто, десь навіть добре що так сталося, адже це нас пробудило і ми почали демонструвати наш футбол. Це стало приносити результат. 

У перерві матчу в нас відбулась чоловіча та рішуча розмова. Головний тренер наголосив, щоб ми вже нарешті зібралися з думками та довели матч до логічного завершення. Всі прекрасно розуміли, що це поєдинок за третє місце. Віддавати очки вдома і тим самим доводити, що ми не заслуговуємо на бронзові медалі, ми просто не могли».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини