ЮРІЙ КЛИМЧУК: «ОСОБИСТІ ВІДЗНАКИ – НЕ НАЙВАЖЛИВІШЕ, ГОЛОВНЕ – РЕЗУЛЬТАТИ КОМАНДИ»

Уболівальники «Руху» в традиційному голосуванні у соцмережах визнали Юрія Климчука найкращим гравцем «жовто-чорних» у квітні.

 

 

Саме гол форварда львівської команди приніс «рухівцям» нічию 1:1 в останньому матчі з «Ворсклою». Так само він відзначився і в попередньому поєдинку проти «Дніпра-1».

Таким чином Юрій Климчук забив 15-ий гол в Українській Прем’єр-лізі за «Рух». До того ж, найкращий бомбардир «жовто-чорних» має ще один міні-ювілей: провів 90-ий матч за «рухівців» у всіх турнірах: 61 – в УПЛ, 27 – у Першій лізі, 2 – в Кубку України.

 

 

– Визнання вболівальників – це завжди приємно, – зізнався Юрій Климчук. – Але, якщо чесно, перед ними ми трохи завинили. Будемо намагатися виправляти нашу турнірну ситуацію в наступних матчах. Тим більше, особисті відзнаки – це не найважливіше, головне – успішні результати всієї команди.

Зараз ми наполегливо готуємося до найближчих матчів. Це, так би мовити, поєдинки за 6 очок, графік дуже насичений, тому не можна втрачати концентрацію ні на мить. Нам обов’язково потрібно набирати очки, і ми докладемо максимум зусиль для того, щоби зробити це.

За своїми статистичними показниками я не стежу дуже уважно. Але завжди хочеться забивати голи, перемагати, покращувати ситуацію в турнірній таблиці та прогресувати. Сподіваюся та вірю, що мої найбільші особисті перемоги у складі «Руху» ще попереду. А поки що вся увага до найближчих ігор, які для нас є надзвичайно важливими.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини