ЮРІЙ БАКАЛОВ: «РАННІЙ ГОЛ ЗІГРАВ З НАМИ ЗЛИЙ ЖАРТ»

 

Головний тренер «Руху» U-19 прокоментував поразку у поєдинку з «Металістом 1925» U-19 (1:2).

 

 

Важко говорити про таку гру по гарячих слідах – потрібен час, аби все детально проаналізувати та робити висновки. Та все ж, мабуть, ранній гол зіграв з нами злий жарт і дещо розслабив команду. Початок гри «Рух» провів непогано, футболісти виконували всі установки, контролювали ситуацію на полі. Втім потім щось зламалось у нашій грі. Ми намагались замінами підсилити команду, освіжити гру, адже приїхали наші збірники, які могли допомогти нам покращити атакувальні дії. Водночас елементарні помилки у захисті нівелювали нашу активність попереду і ми пропустили два необов’язкових голи. Не хочу нікого звинувачувати конкретно, адже за цей результат відповідає уся команда. Втім прикро, що не було такого ж бажання у хлопців, як у другому таймі попереднього матчу з «Дніпром-1».

До певного моменту «Рух» непогано виглядав на полі, але ближче до кінця матчу команда почала просідати у центральній зоні. Хотілось за рахунок свіжих флангів компенсувати ці проблеми і підняти м’яч вище і далі від наших воріт, використовуючи швидкість футболістів. Ми могли перехопити ініціативу, але, на жаль, не вийшло цього зробити.

У нас є план тренувань на період паузи через матчі збірних. В неділю у «Руху» U-19 гра в 1/4 фіналу Меморіалу Ернеста Юста, а далі у команди буде інтенсивний тренувальний процес. Так, ми комунікуватимемо з Віталієм Пономарьовим та його тренерським штабом, адже багато гравців першої команди їдуть у збірні. Відтак до тренувань основи залучать футболістів «Руху-2» та юніорів з команди U-19. Тоді як до нашого складу доєднаються гравці 2008 року народження, які 16 березня гратимуть у фіналі Зимового кубка ДЮФЛ проти «Динамо» U-16. Ми свідомо не використовували цих футболістів сьогодні, аби вони якісніше підготувались до фіналу у Києві.

Нам є що покращувати і над чим працювати, адже, будемо відверті, ми невдало стартували у весняній частині чемпіонату: 3 поразки та 1 нічия. Звісно, зараз відбувається зміна поколінь і в команді є багато молодих гравців, які лиш починають грати на такому рівні. Та все ж ми маємо демонструвати кращі результати і виправляти ситуацію, у якій зараз опинився «Рух» U-19. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини