ВОЛОДИМИР БЕЗУБ’ЯК: «ПОТРІБНО КРАЩЕ КОНТРОЛЮВАТИ М’ЯЧ ТА СТВОРЮВАТИ БІЛЬШЕ МОМЕНТІВ»

 

Коментар головного тренера «Руху-2» після нічиєї з «Локомотивом».

 

 

Прикро пропускати гол на останніх хвилинах, але на перемогу «Рух-2» сьогодні не заслужив. Сьогодні в нас після тривалої відсутності через травми на поле повернулись Олексій Товарницький та Денис Слюсар, дебютував Клайвер. Відчувалась відсутність зіграності та проблеми при побудові атак, не вдавався якісний вихід з оборони в атаку, програли багато єдиноборств. Нам є над чим працювати. Важливо зробити правильні висновки і рухатись далі. Ми розберемо наші помилки і постараємось не допускати їх у майбутньому.     

Другий наш гол – награна комбінація. Столярчук здорово віддав на Непейпієва, він вдало зіграв далі, Музичук опинився там де й мав бути і забив. Це проста флангова комбінація, але вона принесла нам успіх. Також важливим був перший гол Теслюка у дебюті матчу. 

У перерві з хлопцями була розмова на підвищених тонах, адже треба краще контролювати м’яч. Так, і в першому, і в другому таймі нам не пощастило грати проти вітру, але не це вплинуло на наш результат. Команда програла центр поля і це вина наших півзахисників. Зокрема, маю багато претензій до Хмельовського. Він має дуже хороший потенціал, але сьогодні провів невдалу гру. Щодо Клайвера, то видно, що він технічний та індивідуально сильний футболіст. Клайвер має хорошу швидкісну техніку, але наразі ще не вписується в ігровий малюнок команди. Йому ще потрібен час на адаптацію, адже він ще молодий гравець, а бразильський футбол відрізняється від українського. Звісно, є зауваження до гри Клайвера, але переконаний, що у нього хороше майбутнє, він має чудовий потенціал.  

У першому колі «Рух-2», граючи у меншості, зміг виграти у «Локомотива». Але тоді ми грали зовсім іншим складом, зокрема на полі були Рогачов, Карабін, Михайлів. Навіть в меншості ми контролювали гру, добре атакували і якісно виглядали на полі. Сьогодні, на жаль, я не можу так сказати про нашу гру. Хоча ми й використали свої моменти, забили непогані голи завдяки хорошій індивідуальній майстерності. Та «Рух-2» повинен більше атакувати і створювати більше моментів, тоді ми зможемо розраховувати на кращий результат. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини