ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «ЯКІСТЮ ГРИ МИ ПОВНІСТЮ НЕ ЗАДОВОЛЕНІ»

Післямова головного тренера юніорів «Руху».
 


– Це був один з найгірших наших матчів у цьому чемпіонаті. Гравці дуже самовпевнено вийшли на поле. Було багато браку в простих ситуаціях, в елементарних передачах. Ми тренерським штабом намагалися до них достукатися і до матчу, і в перерві гри. Звичайно, добре, що перемогли і здобули три очки, але якістю гри ми повністю не задоволені. 

По ходу матчу ми створили багато моментів, але це не головне. Така якість гри нас не задовільняє, навіть, якби ми забили ще три-чотири м’ячі. Зараз можна назвати багато причин, чому сьогодні була така гри: довга пауза в чемпіонаті, молодість футболістів. Все ж я хотів би, щоб такі поєдинки ми грали набагато краще. Перемогли сьогодні, бо були сильнішими, втім, це не показник. 

Чемпіонат довгий, і зрозуміло, що ми прагнемо боротися за найвищі місця і виховувати якісних футболістів. Повинні більш професійно підходити до ігор. Прохідних поєдинків не буває. Незважаючи на перемогу, після гри я мав серйозну розмову із хлопцями. Дуже хочемо, щоб ці футболісти росли і не зупинялися у своєму прогресі. Якщо у декого буде таке ставлення до футболу, як сьогодні, то це їм завадить у подальшому розвитку. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини