ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «У КОЖНІЙ ГРІ ТРЕБА ДІЯТИ НА МАКСИМУМІ»

Головний тренер «Руху» U-19 Віталій Пономарьов прокоментував дії підопічних після перемоги над «Минаєм» U-19 (3:0).

 

 

– Ми мали перевагу в цьому матчі. Але відчувається, що це вже кінець футбольного року, для хлопців цей сезон видається складним. Попереду в нас іще два відповідальні матчі. Видно, що вже є втома – як фізична, так і емоційна. Тому не все виходило з того, що ми хотіли. Проте добре, що перемогли, заробили три очки та надалі на першій позиції у турнірній таблиці.

Не думаю, що повітряна тривога та пауза в грі суттєво вплинула на хід гри. Але взагалі – це, звичайно, має вплив, тому що команда приїжджає за півтори години до матчу, і за таких ситуацій ми проводимо на стадіоні до п’яти годин, а це втомлює футболістів.

Непейпієв, який сьогодні вийшов на поле після тривалої паузи, є одним із лідерів нашої команди. Так сталося, що він отримав травму в Юнацькій лізі УЄФА. Але він основний гравець «Руху» U-19, тому приємно, що він зараз уже грає, хочемо, щоби якомога швидше набрав ігровий тонус і рухався з нами далі.

Так, це наша десята ювілейна перемога в чемпіонаті, та ми не дивимося на такі цифри. Бачимо, що є 4-5 команд, які борються за чемпіонство, тому кожна гра для нас важлива, в кожній грі треба діяти на максимумі, не втрачати очок.

Зараз багато наших хлопців – 6 футболістів – їдуть у збірну України U-19. Будемо без них готуватися до поєдинку з «Олександрією». Це свого роду вирішальна гра, можливо, головний матч цього кола, тому що «Олександрія» відстає від нас усього на два очки за втраченими, тому для нас ця зустріч стане дуже важливою.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини