ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «РУХ» ПРОВІВ ДВА АБСОЛЮТНО РІЗНИХ ТАЙМИ»

 

Головний тренер «жовто-чорних» прокоментував перемогу львів’ян над «Металістом 1925» (4:1).

 

 

«Рух» провів два абсолютно різних тайми. В першій половині гри ми мали перевагу, забили чотири голи і мали моменти, аби рахунок був ще більшим. Тоді як в другому таймі отримали необов’язкове вилучення. Це ще один приклад нестачі досвіду у молодих гравців, адже той епізод не потребував таких дій та вступу в боротьбу. Це все прийде з часом і футболісти краще розумітимуть, як їм слід себе вести в тому чи іншому моменті. Водночас вдалось потренувати гру в обороні в меншості, маючи лише 10 футболістів на полі. 

В другому таймі був кардинально інший футбол, ніж те, в що ми хочемо грати. Та це теж необхідний досвід, бо ми рідко коли граємо в меншості. Це також важливий елемент футболу і треба вміти діяти за таких обставин. Якщо відверто, то нам багато що не вийшло втілити із наших задумок і хотілось би більш надійної гри у захисті при позиційній обороні. І все ж хлопці впорались з цими викликами. 

Жоден тренер ніколи не буде задоволений грою своєї команди на 100%, адже майже неможливо провести ідеальний матч. Тренерський штаб намагається донести до хлопців головні принципи тієї гри, яку ми хочемо від них бачити. Можу сказати, що сьогодні хоч і були помилки, але нашим футболістам багато чого вдалось на полі і ми здобули важливу перемогу. 

Так, втрата Юрія Климчука для «Руху» дуже вагома, бо він лідер та один з найстарших гравців у команді. Та для нас важливо, що в команді є футболісти, які постараються безболісно замінити його у матчах, які залишились до кінця сезону. Необхідно мати у складі гравців для ротації, які відповідають рівню основи клубу і зараз у нас є ким замінити Климчука. Академія «Руху» випускає якісних гравців і ми робимо все, аби в нас не було незамінних футболістів, хоча ми цінуємо та поважаємо кожного нашого гравця. Зокрема, Ярослав Карабін вийшов на поле та зіграв на дуже хорошому рівні. Юрію ж хочеться побажати якнайшвидшого одужання та повернення до гри!


loading...

0 коментарів

    Схожі новини