ВІТАЛІЙ ПОНОМАРЬОВ: «ЦІКАВО ПЕРЕВІРИТИ СВОЇ СИЛИ НА ФОНІ ОДНОГО З ЛІДЕРІВ ЧЕМПІОНАТУ»

 

Головний тренер «Руху» прокоментував підготовку команди до гри з «Кривбасом». 

 

 

Нічого страшного не сталось і поразка «Шахтарю» не вплинула на загальний настрій команди. Такі матчі будуть траплятись, тож головне зробити правильні висновки і рухатись далі. Поєдинок проти «гірників» був хорошим уроком для нас і вказав на наші помилки, які ми постараємось виправити, аби продовжити прогресувати. 

Тепер попереду матч з «Кривбасом». Криворіжці борються за чемпіонство і демонструють дуже хороший футбол. Це серйозний суперник і «Рух» готується до важкого поєдинку. Ми не зважаємо на те, що виграли у Кривому Розі в першому колі – зараз буде зовсім інша гра. Для нас кожен матч складний, адже в чемпіонаті зараз немає слабких суперників. Тож слід до кожного поєдинку готуватись з повною самовіддачею. Збираємося і готуємося до серйозного протистояння, тому що «Кривбас» також бореться за чемпіонство в цьому чемпіонаті. Це вже хороша команда, тому ми готуємося до серйозного протистояння. 

«Кривбас» грає у сучасний футбол. У них дуже якісний та швидкий перехід з оборони в атаку, але вони також можуть швидко повернутись у захист. Це дуже добре організований колектив, який протягом всього матчу демонструє високу інтенсивність. Силу цієї команди підтверджують її результати у чемпіонаті, адже команда зараз перебуває у групі лідерів УПЛ. «Руху» цікаво грати проти таких суперників, адже хочеться перевірити свої сили на фоні такої команди як «Кривбас»


loading...

0 коментарів

    Схожі новини