ТАЛЛЕС: «ЩАСЛИВИЙ ПОВЕРНУТИСЬ В «РУХ» І ПОБАЧИТИ ПАРТНЕРІВ ПО КОМАНДІ»

Бразильський півзахисник Таллес Бренер прокоментував своє повернення в «Рух» та розповів про період оренди у КуПСі.

 

 

«Я щасливий повернутись в «Рух» і знову побачити своїх партнерів по команді. Звичайно я слідкував за новинами. Кожного дня стежив за ситуацією в Україні. З початком повномасштабного вторгнення росії я поїхав в оренду в КуПС. Але я дуже щасливий, що повернувся до Львова. Сподіваюсь, війна якнайшвидше закінчиться.

Я був дуже радий коли до мене зателефонував особисто Президент клубу Григорій Козловський. Також мені телефонували керівники та тренери команди. Вони запитали чи я зацікавлений у поверненні в «Рух». Запевнили, що я є важливою частиною цього масштабного проекту. Насправді я дуже зрадів. Відтак, з легкістю прийняв рішення повернутися в «Рух».

Моя сім’я трохи хвилюється через моє повернення. Але вони розуміють, що я буду у Львові. Вони знають яка тут ситуація. Насправді у Львові дещо спокійніше, аніж в інших регіонах України. Вони знають, як добре до мене ставляться у «Русі». Я їх заспокоїв.

Оренда в КуПСі – це досить продуктивний час у моїй кар’єрі. Я провів декілька місяців у Фінляндії. Грав у хорошій команді в непоганому чемпіонаті. Мені все подобалось. Забив декілька голів та віддав кілька асистів. Але насправді я хотів повернутись в «Рух».

Керівництво КуПСу прагнуло, аби я в них залишився. Пропонували мені хороші умови, але після розмови з Президентом «Руху» Григорієм Козловським і з керівництвом клубу я прийняв рішення повернутись. Вони мене запевнили в проекті та переконали приїхати в Україну.

Я дуже хочу бути корисним команді у наступному сезоні. Це найголовніше. Вірю, що цей розіграш чемпіонату буде для «Руху» успішним. Головне, щоб все було добре в України».

Повну версію інтерв’ю дивіться на YouTube-каналі Ruh TV.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини