СОЛОМОН ТА МУСТАФАЄВ – ПРО ПЕРЕМОГУ У ЗИМОВОМУ КУБКУ ДЮФЛ

 

Автори голів у ворота «Динамо» U-16 у фіналі змагань поділились емоціями після переможної гри.

 

 

Дмитро СОЛОМОН, захисник «Руху» U-16: «Мій гол – награна комбінація. В нас є обрані точки завершення: одинадцятиметрова позначка, або ж ближня стійка. В тому епізоді вдалося відібрати м’яч, пройшла атака флангом і передача звідти, а я підключився та в дотик замкнув пас в районі одинадцятиметрової позначки.

Позитивні емоції, адже виграли фінал. Дуже радий, що вдалося забити гол, а команда перемогла. У першому таймі ми домінували, але в кінці матчу «Динамо» трохи притисло нас до наших воріт, проте ми змогли втримати необхідний результат». 

 

 

Ролан МУСТАФАЄВ, півзахисник «Руху» U-16: «В епізоді з моїм забитим голом я розумів як треба діяти і бачив відкритий кут та пробив туди. Дуже задоволений, що забив і ми здобули перемогу. 

Команда налаштовувалась на важку гру, адже «Динамо» має хорошу фізичну підготовку і загалом є непростим суперником. Та ми підготувались, були кращими і тому перемогли. Вважаю, що нам вдалось виконати установки нашого тренерського штабу».


loading...

1 коментарів

  • Г

    Галина

    17 березня 2024 р., 14:53

    Я горджуся Вами,моі хлопчики- найкращі учні !!! (9-Д). Успіхів Вам у житті, наполегливості у досягненні мети! Нехай береже Вас Бог та ангели-охоронці! 🥰🥰🥰😘😘😘😘

Схожі новини