ОРЕСТ КУЗИК: «ХОЧУ ПЕРЕМАГАТИ З «РУХОМ»

Перший коментар новачка «жовто-чорних» після підписання угоди з клубом.

 

 

- Передусім радий повернутись до Львова. Буду робити все можливе і неможливе, аби команда демонструвала хороші результати. Хочу потішити своєю грою уболівальників, керівництво клубу, своїх рідних. Хочу перемагати з «Рухом». 

Грати в себе вдома це завжди особливі емоції. Тут у мене неймовірна підтримка. Це набагато краще, ніж грати за кордоном, адже Львів - моє рідне місто. Адаптація особливо мені не потрібна. Практично усіх хлопців я знаю. Зі всіма спілкуюсь, товаришую. З багатьма раніше грав разом у попередніх клубах. 

Чому обрав 9-ий номер? Хотілось, звісно, 17-ий, але він був зайнятий (Сміється). Все одно, сподіваюсь, що 9-ий номер стане для мене щасливий і в ньому я заб’ю якомога більше голів. 

Стежив за виступами команди. Наприкінці сезону «Рух» показував дуже хорошу гру, а головне - був результат. Імпонує, що команда грає в комбінаційний футбол, а не вибиває м’яч куди подалі. Цим «Рух» приваблює ще більше вболівальників у свої ряди, бо на такий футбол приємно дивитись. 

Рівень українського чемпіонату з кожним роком зростає. Переконаний, цьогоріч він буде ще цікавішим. Знаю, що до УПЛ прикута увага багатьох європейських скаутів. Тому найголовніше для гравця - по максимум викладатись на полі і здобувати результат.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини