ОЛЕГ ФЕДОР: «ЗАСЛУГОВУВАЛИ НА МІНІМУМ ДВА ЗАБИТІ ГОЛИ»

Півзахисник «Руху» Олег Федор поділився враженнями від нічийного матчу Юнацької ліги УЄФА в Любіні.

 

 

– Емоції неймовірні, дуже радий, що вдалося вийти переможцями. Вважаю, що гра минула за нашим сценарієм, мінімум на два голи ми заслуговували.

Наші суперники від початку розпочали тиснути та пресингувати в третій зоні. Але ми впоралися з таким тиском і з 20-ої хвилини самі вже створювали моменти.

Наш тренер завжди мотивує нас на максимальну самовіддачу. Крім того, чудовим сюрпризом стало відео, яке записали наші батьки з побажаннями на гру. Це однозначно додало мужності та відповідальності під час самого матчу.

Я дуже хочу та чекаю моменту, щоби забити черговий свій гол. Цього разу теж мав удосталь можливостей. Попереду в нас «Динамо» в УПЛ і «Ґалатасарай» в Юнацькій лізі УЄФА, дуже сильні суперники, але ми здатні гідно їм протистояти.

Сьогодні в першому таймі арбітр не призначив пенальті, коли мене збили у штрафному майданчику. У той момент я отримав чудову передачу, першим дотиком вирішив обрізати дорогу захиснику, а далі відчув дотик, коли футболіст «Заґлембє» вдарив мене в ногу – на мою думку, це стовідсоткова «точка»…


loading...

0 коментарів

    Схожі новини