МУХАММАД ДЖУРАБАЄВ: «ВДЯЧНИЙ ТРЕНЕРАМ ЗА МОЖЛИВІСТЬ ДЕБЮТУВАТИ ПРОТИ «ШАХТАРЯ»

 

Наймолодший дебютант «Руху» (16 років, 2 місяці та 4 дні) став першим гравцем 2008 року народження, який вийшов на поле у матчах УПЛ. Після гри з «Шахтарем» півзахисник «жовто-чорних» поділився емоціями щодо своєї першої появи у складі основної команди. 

 

 

Емоції неймовірні і я вдячний тренерському штабу за те, що дали можливість дебютувати у такому непростому для команди матчі проти «Шахтаря».

Ми весь тиждень готувались до цього поєдинку, детально вивчаючи гру нашого суперника. Всі у команді розуміли, як діятимуть на полі «гірники», але гра з самого початку пішла не за нашим планом. Важко пояснити, чому так сталось. 

У матчах проти таких суперників як «Шахтар» на перший план виходять характер та психологія. На жаль, початок поєдинку був невдалим для нас і більш досвідчена команда скористалась цим і забила двічі. Слід розібрати свої помилки та добре попрацювати, щоб більше таке не повторювалось у наших матчах. 

Навіть у цій номінально гостьовій грі «Рух» відчував підтримку своїх вболівальників і вона дуже важлива для нас. Я сам у цьому переконався, коли виходив на поле – підтримка глядачів дуже мотивує. Тож хочеться подякувати нашим вболівальникам і постаратись здобути для них позитивний результат у наступних матчах


loading...

0 коментарів

    Схожі новини