МУХАММАД ДЖУРАБАЄВ: «ТРЕБА ПРОДОВЖУВАТИ ПРАЦЮВАТИ ТА ПРОГРЕСУВАТИ, АБИ ПОТРАПИТИ У ПЕРШУ КОМАНДУ»

 

Автор чотирьох голів у складі «Руху» U-16 у переможному дербі з «Карпатами» U-16 (7:1) поділився враженнями після дебютного тренування у складі першої команди під час підготовки «жовто-чорних» до матчу 21-го туру УПЛ проти «Металіста 1925».

 

 

Якщо чесно, то було складно на першому тренуванні, адже дорослий рівень дуже відрізняється від юніорського. Зокрема, відчутна різниця між фізичною готовністю гравців. 

Першу половину сезону я грав у команді U-16, а взимку пройшов збори з командою U-19. Було дуже багато цікавої та інтенсивної роботи. Це демонструє, що слід продовжувати постійно працювати та прогресувати, аби потрапити у першу команду та закріпитись там. 

 

 

Поєдинок з «Карпатами» U-16 у Зимовому кубку ДЮФЛ показав, що ми можемо вигравати важливі матчі проти сильних суперників. Всі налаштовувались на дербі та знали, що саме ми повинні перемогти. Якщо ж говорити про свою гру у тому поєдинку, то забив перший гол, другий, відчувалась ейфорія, як каже наш тренер Андрій Гаврюшов. Тож далі вже з таким настроєм забив і третій та четвертий голи. Команда здобула переконливу та заслужену перемогу, а хлопці привітали мене з чотирма забитими голами. Та ми не розслабляємось, адже тепер «Рух» U-16 до фіналу з київським «Динамо». 

Не знаю, чи саме поєдинок проти «Карпат» дав привід Віталію Пономарьову та його тренерському штабу долучити мене до тренувань з першою командою. Я багато працюю і мені дуже приємно, що тренери це оцінили


loading...

0 коментарів

    Схожі новини