МИХАЙЛО ДЯЧУК-СТАВИЦЬКИЙ: «1-ИЙ ТАЙМ ПРОВАЛИЛИ, В 2-МУ – ЗІГРАЛИ ДОБРЕ»

Головний тренер «Руху» U-19 Михайло Дячук-Ставицький прокоментував перемогу над «Інгульцем» (6:1), порівнявши два різні тайми у виконанні «жовто-чорних».

 

 

– На будь-якого суперника потрібно належно налаштовуватися не в перерві, а перед грою. Ось і все. Деякі гравці завищують думку про свій рівень, вони вважають, що сильніші, ніж є насправді.

Але добре зіграли в другому таймі, за цей відрізок матчу можна подякувати хлопцям. Перший – виявився повністю провальним. Не через те, що вони не можуть, а через те, що не вміють налаштуватися на гру. Вийшли на матч якось вальяжно. Таке враження, що наші футболісти хотіли грати наче проти дітей. Але ж нам протистояла команда, яка теж виступає в юнацькому чемпіонаті УПЛ і яка теж хотіла забрати в нас очки.

Ми розмовляємо з хлопцями кожного разу, перед кожною грою. Вони самі повинні усвідомити. Поки не навчаться все сприймати по-дорослому, по-чоловічому, їм буде важко донести це.

Потрібно вже з перших хвилин виходити максимально налаштованими, грати солідно, впевнено, атакуючи, а не так, як ми грали в першому таймі, коли не могли віддати просту передачу. Перед матчем ми все обговорили, але на полі футболісти робили все навпаки. А в другому таймі після того, як ми зробили дві заміни, все в них вийшло. Хлопцям треба задумуватися про своє майбутнє.

Сьогодні Квасниця повернувся після травми та забив три голи. Він молодець. Перед цим довго лікувався, зараз зіграв після травми, допоміг команді виграти цей матч, зробив хет-трик, з чим його і вітаємо. Хай надалі продовжує в тому ж дусі.

Попереду в нас 5 матчів. Це, повторюся ще раз, – 5 фіналів, на кожен із яких треба серйозно налаштовуватися. І не просто вигравати, а виривати ці перемоги.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини