ДІДИК ТА ТАЛЛЕС – ПРО ГРУ З «ШАХТАРЕМ»

 

«Рухівці» прокоментували поразку від «гірників». 

 

 

Роман ДІДИК, захисник ФК «Рух»: «Матч вийшов не таким, як ми хотіли, адже команда бажала здобути кращий результат. Нам не вдалося виконати установку тренерського штабу і «Рух» не продемонстрував свої найкращі якості. Ця поразка має стати для нас уроком. Це досвід і команда повинна зробити правильні висновки та попрацювати над тим, аби виправити свої помилки.

В наступному турі «Рух» зіграє з «Кривбасом». Це дуже сильний суперник, який бореться за єврокубки. Важливо правильно підготуватись до цього поєдинку, враховуючи те, як ми зіграли проти «Шахтаря», і внести правильні корективи у свою гру»

 

 

ТАЛЛЕС, півзахисник ФК «Рух»: «Ми знали, що нас чекає непростий матч проти лідера УПЛ. Гра розпочалася дуже важко для нас, команда пропустила два прикрих швидких м’ячі. 

Потім «Рух» зумів перехопити ініціативу та більше атакувати. З’явилися моменти поблизу воріт «Шахтаря» і в епізоді з моїм голом я отримав простір і відчув, що треба пробити. Задоволений, що вдалося відзначитись, але шкода, що команда у підсумку поступилась»


loading...

0 коментарів

    Схожі новини