ДЕНИС ПІДГУРСЬКИЙ: «МИ ВИВЧИЛИ ГРУ «МЕТАЛІСТА 1925» І ЗМОГЛИ ВИКОРИСТАТИ СВОЇ СИЛЬНІ СТОРОНИ»

 

Капітан «Руху» у поєдинку з харків’янами розповів про те, як відзначився голом та поділився думками про виїзну перемогу «жовто-чорних». 

 

 

Емоції дуже позитивні, адже ми їхали за перемогою, налаштовувались на позитивний результат і здобули його. Команда була готова до того, як гратиме «Металіст 1925» – їхня схема з ромбом незвична для українського футболу. Проте ми вивчили їхні дії і нам вдалось використати свої сильні сторони – завдяки цьому й перемогли. 

«Рух» намагається високо пресингувати суперника. В епізоді з моїм голом я прочитав передачу в центрі поля, вступив у відбір, протягнув м’яч до воріт, а там вже вирішив пробити і вдалося забити. 

Щодо суперника, то хочу відзначити цю команду. «Металіст 1925» має дуже хорошого тренера та цікавий ігровий стиль, але поки що їм не щастить. Втім я впевнений, що вони збережуть прописку в УПЛ, адже там якісні гравці. Якщо в них все вдасться, то вже у наступному сезоні це буде дуже небезпечний опонент.

Ми хочемо забивати якомога більше голів, адже наприкінці сезону це може зіграти велику роль під час підрахунку очок і дозволить мати хороший баланс і різницю голів. Завдяки цьому можна претендувати на вищі місця. Після гри хлопці привітали один одного, також до нас в роздягальню зайшло керівництво клубу і теж нас привітало. Всі дуже тішаться таким результатам


loading...

0 коментарів

    Схожі новини