ДЕНИС КОЛЧИН: «ГРАВЦЯМ НЕ ВИСТАЧИЛО КОНЦЕНТРАЦІЇ У КЛЮЧОВИХ МОМЕНТАХ МАТЧУ»

 

Головний тренер «Руху» U-19 прокоментував поразку від «Кривбасу» U-19.

 

 

Ми готувались до цієї гри і вивчили сильні сторони «Кривбасу», але в ключовий момент нашим футболістам не вистачало концентрації та майстерності. Команда здійснила необов’язковий фол, після якого суперник реалізував свою нагоду, забивши зі штрафного. А потім криворіжці забили ще й після кутового.

Майже пів команди сьогодні складалось з гравців 2008 року народження. Ці футболісти ще грають в ДЮФЛ у своїй віковій категорії U-16, але вже починають поступово грати на вищому рівні - у команді U-19. Звісно, їм важко дається цей перехід і якість гри з дорослішими суперниками знижується – вони ще діти і це цілком природно. Це технічні футболісти з чудовими перспективами, але їм потрібно краще концентруватись та грати уважніше. 

Загалом я хочу похвалити хлопців за їхнє старання. Втім це молодь, яка лише починає грати у категорії U-19, тож ми наразі не обійдемось без таких помилок. Хочеться більшої ефективності в діях хлопців та кращої ігрової дисципліни. Зараз вони повинні зробити правильні висновки та постаратись демонструвати свої найкращі якості. Їхнє завдання – якнайшвидше адаптуватись до цих умов і з часом підсилити першу команду


loading...

0 коментарів

    Схожі новини