БОРЯЧУК ТА ПРИТУЛА - ПРО ГРУ З «ОЛЕКСАНДРІЄЮ»

Коментарі гравців «Руху» після перемоги у рідних стінах.

 

 

Андрій БОРЯЧУК, гравець ФК «Рух»: «Секрет нашої перемоги в тому, що грали до останнього. Ми розуміли, що програємо, тому вийшли на другий тайм лише з думками про результат. Сьогодні велике свято, хотіли подарувати вболівальникам емоції та перемогу. 

Невдалий результату у першому таймі? Ми не пресингували як слід суперника, відійшли на свою половину поля і чекали їх там. А в другому таймі вже розуміли, що нам потрібно відіграватись. Впевнений, ми розберемо наші помилки і будемо надалі старатися з перших хвилин грати першим номером. 

Після пропущеного голу розуміли, що гра не закінчена, тож потрібно проявляти характер і вигризати перемогу. Притула і Бойчук вперше відзначились за «Рух» в УПЛ, будуть проставлятися у будь-якому випадку. В нас така традиція в команді. Вони мають щось занести, але я не знаю, що то буде».

 

 

Остап ПРИТУЛА, гравець ФК «Рух»: «Приємно забивати, тим більше, коли команда виграє. Відчуваю, що зробив маленький внесок у цю перемогу. Коли виходив на поле, тренер сказав, аби я не хвилювався, показував свою гру. Коли я забив, ми провели відмінну атаку, Богдан Бойчук добре прострілив, мені не залишалось нічого іншого, як занести м’яч у ворота. 

Після першого голу ми побачили, що здатні на більше. У нас з’явилось ще більше бажання. Всі побігли вперед, проявили характер і виграли цю гру. Ми ще не можемо казати, що виконали завдання на сезон. На кожну гру повинні виходити з максимальним настроєм та самовіддачею та перемагати.

Справді, у нас є традиція: якщо хтось забиває, має занести. Тим більше, це мій дебютний гол. Гадаю, ми з командою це вирішимо».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини