ЗГАДАЙ ДИТИНСТВО! «РУХ» ПРОВІВ ЧЕМПІОНАТ ЛЬВОВА З ГРИ У КВАДРАТ

 

Спортивний івент за підтримки клубу відбувся в рамках фестивалю Street Food So Good. МОЛОДІСТЬ 2021. 

Імпровізований чемпіонат Львова з гри в квадрат тривав два дні - 29 та 30 травня. У змаганнях взяло участь понад 200 хлопців та дівчат. Кожен бажаючий міг випробувати власні сили у популярній грі свого дитинства. Серед учасників події - одразу декілька поколінь. Дехто не цурався побуцати м’яча в квадраті навіть у діловому костюмі. 

Фахівці «Руху» та «Клубу Лева» впродовж усього свята проводили майстер клас і для найменших учасників. Адже на фестивалі також працювала ще й окрема футбольна зона для дітей. 

 

 

Максим Мотін, директор з розвитку ФК «Рух»: «Хочу подякувати організаторам фестивалю Street Food So Good. МОЛОДІСТЬ 2021. Вони провели свято на дуже хорошому рівні. Чудово, що ми змогли органічно вписатися в тему цього фестивалю та подарували учасникам позитивні емоцїї. Приємно, що вдалось створити ажіотаж. Футбольний клуб «Рух» ставить перед собою завдання бути ближчим до людей. Будемо проводити подібні заходи й надалі. «Рух» готовий інтегруватися в усі найпопулярніші активності нашого міста. Це важливо, щоб якомога більше людей дізнавалося про нашу команду, приходили на стадіон та підтримували нашу команду».

Попри дощову недільну погоду, у фінальних баталіях кожен хотів проявити себе якнайкраще, тож боротьба видалася безкомпромісною. 

 

 

Володар, учасник чемпіонату: «Дуже цікаве змагання. Ідея незвична і оригінальна. Я давно не грав у квадрат, тому було цікаво згадати дитинство. Полюбляю грати з м’ячем, а елемент суперництва та конкуренції додає ще більшої мотивації. Багато сильних учасників, тому боротьба була справді цікавою. Чудово, що футбольний клуб «Рух» провів такий чемпіонат. Хочеться у майбутньому бачити іще більше подібних активностей».

Найкращі хлопці та дівчата нашого двору пішли з фестивалю не з порожніми руками. Усі учасники фіналу отримали абонементи на поєдинки «Руху» в наступному сезоні і сертифікати на 500 гривень від партнера клубу Pako Lоrente. А тріумфатором вуличного чемпіонату з гри у квадрат став Артур Саламаха, який отримав від «Руху» ігрову футболку «жовто-чорних».

 

 

Артур Саламаха, чемпіон Львова з квадрату: «Щасливий, що вдалося стати чемпіоном Львова. Перемогти було непросто, адже прийшло немало сильних учасників. Ніхто не хотів поступатися, всі хотіли перемогти. Втім, попри суперництво, всі учасники були дружніми, прийшли весело провести час. Вважаю, що такі події лише популяризують футбол в Україні, тож хотілося б побільше схожих чемпіонатів».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини