TRESKARE – ОФІЦІЙНИЙ ПАРТНЕР КЛАСИЧНИХ КОСТЮМІВ ФК «РУХ»

 

«Жовто-чорні» розпочинають співпрацю з українським брендом чоловічих костюмів TRESKARE, який пропонує розширені колекції, актуальні моделі та дизайни, що дозволяють знайти ідеальний якісний костюм для будь-якої події.

 

 

TRESKARE використовує передові технології та презентує костюми з високоякісних натуральних тканин. Кожен костюм, який виготовляє бренд, викликає відчуття комфорту та дбайливості й свідчить про турботливе ставлення до клієнта.

Гасло TRESKARE – «Костюми, які не просто сидять, а ідеально підходять кожному!». Зокрема, він відображає те, що бренд прагне передати, а саме – вишуканість, якість, стиль та пристрасть до моди, виховуючи та живлячи іскру власного стилю клієнта.

 

 

Індивідуальний підхід до клієнта й відрізняє TRESKARE від інших конкурентів, адже в процесі виготовлення костюма поєднуються найсміливіші ідеї, італійські тканини, творчість та інновації, але все це робиться за високими стандартами якості. Для цього TRESKARE активно співпрацює з відомими фабриками, дизайнерами та брендами, щоб створювати унікальні колабораційні колекції, які можна знайти в онлайн та оффлайн площинах продажу TRESKARE.

ФК «Рух» радий оголосити про співпрацю з TRESKARE, адже це не просто бренд – це емоції, відчуття елегантності, стилю та розкоші кожного дня. Кожен момент у TRESKARE – це незабутнє враження, що залишається в пам’яті надовго і «жовто-чорні» розділятимуть миті свого тріумфу разом із брендом TRESKARE.

 

 

Ознайомитись ближче з продукцією TRESKARE можна на сайті бренду, або ж в соцмережах, зокрема в  Instagram та Facebook. Крім того, є можливість відвідати шоу-руми за адресами:

  • м. Чернівці, вул. Героїв Майдану 12;
  • м. Львів, вул. Івана Франка, 33;
  • м. Івано-Франківськ, вул. І. Мазепи, 38.

loading...

0 коментарів

    Схожі новини