«РУХ» ДОЛУЧИВСЯ ДО ПРОЄКТУ КООРДИНАЦІЙНОГО ШТАБУ «ЛЮДИ МАЙБУТНЬОГО»

 

«Жовто-чорні» організовуватимуть для дітей військовослужбовців, які залишилися без опіки батьків через російський напад, різноманітні активності. Також, ці діти зможуть безкоштовно відвідувати домашні матчі львів’ян. 

 

 

ФК «Рух» долучився до навчально-мотиваційного проєкту Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими «Люди майбутнього», в рамках якого надається допомога дітям військовослужбовців, які залишилися без опіки батьків через російський напад. Водночас «Рух» став першим футбольним клубом, який підтримав таку ініціативу та підписав відповідну угоду.

Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими – це допоміжний орган Кабінету Міністрів України, який координує роботу органів державної влади, військових формувань, силових структур і громадських обʼєднань у питаннях, що повʼязані з перебуванням Захисника в полоні або зникненням його безвісти, а також надає допомогу родинам та близьким Захисників та Захисниць України, які потрапили в полон або зникли безвісти. Головою Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими є начальник ГУР МО України Кирило Буданов.

«Ми розуміємо, що ці діти потребують особливої уваги. В рамках даного проєкту спільно із «Рухом» для них відкриваються чудові можливості. Діти матимуть змогу безкоштовно відвідувати футбольні матчі та брати участь в інших активностях. Західний регіональний центр Координаційного штабу вдячний «Руху», за те що ми зможемо разом працювати у цьому напрямку і допоможемо діткам наших Героїв. Це перша подібна співпраця між футбольним клубом та Координаційним штабом. Впевнений, що це хороший приклад, який наслідуватимуть інші команди. Важливо допомагати дітям відволіктись від їхніх важких буднів та в тому числі й через футбол отримувати новий досвід та позитивні емоції. Крім того, це чудова можливість популяризувати спорт серед молоді», – зазначив представник Західного регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Андрій Панасюк.

 

 

«Рух» завжди працював і продовжить працювати на допомогу українським Оборонцям. Ми ніколи не стояли осторонь подій в нашій країні і клуб та його засновник Григорій Козловський завжди відкликались на потреби наших захисників. Кожен з нас зараз робить все від себе можливе, аби забезпечити воїнів всім необхідним, а також «Рух» займається низкою благодійних проєктів. 

Долучаючись до проєкту Координаційного штабу «Люди майбутнього», «Рух» хоче подарувати дітям позитивні емоції та підтримати їх в цій непростій ситуації. Важливо приділити дітям належну увагу та продемонструвати, наскільки вони важливі для нас. «Рух» є першим клубом, який співпрацюватиме з Координаційним штабом з питань поводження з військовополоненими. Ми закликаємо інші футбольні клуби також долучитись до цього проєкту і підтримати дітей. Наразі йдеться про те, що молодь зможе відвідувати матчі «Руху», клубні заходи та активності, знайомились з футболістами, брати участь у різноманітних змаганнях та активно проводити час, адаптуючись до звичного способу життя. Це лише початок цієї співпраці і ми долучатимемо до неї всі клубні ресурси», – сказав спортивний директор «Руху» Володимир Лапіцький.

 

 

Додамо, що діти зниклих безвісти, полонених і загиблих Захисників та Захисниць України можуть безкоштовно потрапити на стадіон під час домашніх матчів «Руху». Для цього необхідно заповнити реєстраційну форму, обравши матч та надавши свої дані. Деталі за телефоном: +380676204080.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини