ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ «РУХУ» ВСТАНОВИЛИ НАЦІОНАЛЬНИЙ РЕКОРД

 

Вихованці Академії «Руху» взяли участь у встановленні національного рекорду України. Зокрема «жовто-чорні» повинні були здійснити наймасовіше набивання футбольного м’яча головою. 

«В Академії «Руху» зібрані дуже талановиті діти й ми вирішили це продемонструвати, встановивши рекорд. Відтак було вирішено звернутись до представників Національного Реєстру Рекордів України. Клуб запропонував встановити рекорд і ми спільно з НРРУ обрали категорію, в якій «Рух» першим проявив би себе», – розповіла про захід менеджерка з маркетингу ФК «Рух» Юлія Климентович.

 

 

Так, на території одного з полів клубної Академії одночасно жонглювали м’ячем на голові 126 дітей. Для встановлення рекорду «рухівці» мали три спроби, з яких зараховувався найкращий результат. Зокрема, враховувалась кількість дітей, які не впустили м’яч на землю.

«Номінація обиралась довго, адже хотілось зібрати якомога більше учасників події. Головна ідея – встановити масовий рекорд із залученням юних футболістів. Ми зупинили свій вибір на жонглюванні м’ячем, і якщо ногами це вже робили, то рекорд набивання м’яча головою ще не встановлювали. Це навіть складніше та цікавіше. Водночас я побачила, з яким ентузіазмом вихованці Академії «Руху» взялися до справи, як старались і раділи, коли все вдалось. Це було дуже приємно», – зазначила керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова. 

 

 

У підсумку, найкращим результатом, який і увійшов у книгу рекордів України, є 113 вихованців Академії «жовто-чорних» (зі 126 дітей), які одночасно набивали м’яч головою протягом відведеного їм часу.

«Хочу подякувати Збройним Силам України за те, що боронять країну і у дітей є можливість займатись футболом та брати участь в таких цікавих заходах. В тренерів та гравців навіть не було сумнівів, що наші вихованці впораються з цим завданням та встановлять новий рекорд. Всі діти дуже позитивно відреагували на таку ідею та із задоволенням погодились реалізувати її. Зокрема, такі події дуже об’єднують хлопців та є цікавим досвідом для них», – сказав старший тренер «Руху» U-14 Назар Савицький. 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини