ВАЛЕРІЙ ФЕДОРЧУК ЗАКІНЧИВ КАР’ЄРУ ФУТБОЛІСТА

 

Футбольний клуб «Рух» (Львів) дякує Валерію Федорчуку за допомогу команді, професійне ставлення до своїх обов’язків та лідерські якості, які посприяли зростанню цілої плеяди молодих футболістів. Після закінчення кар’єри він залишається в структурі «жовто-чорних».

Перед початком поєдинку проти «Колоса» генеральний директор Ігор Дедишин і спортивний директор футбольного клубу «Рух» подарували гравцю пам’ятну футболку зі символічною цифрою «296» – саме стільки матчів він провів на елітному рівні українського футболу, а також картину із зображенням усієї «рухівської» команди.

Валерій Федорчук у складі «Руху» в Українській Прем’єр-лізі провів 45 матчів, у яких забив 5 голів. Він вніс великий вклад у становлення «жовто-чорних» як представника елітної ліги українського футболу.

Саме Федорчук забив перший гол «рухівців» в УПЛ – у ворота «Ворскли». Він також є автор першого дубля «Руху» в першому переможному матчі «жовто-чорних» в еліті.

Загалом Валерій Федорчук в Українській Прем’єр-лізі виступав за 9 клубів: «Львів», «Кривбас», «Дніпро», «Карпати», «Волинь», «Динамо», «Верес», «Маріуполь» і, власне, «Рух». Зіграв у головному футбольному турнірі України 262 поєдинки, в яких забив 21 гол, ще 18 ігор він провів у Кубку України, 15 – у єврокубках, одну – в Суперкубку України. Загалом – на клубному рівні в УПЛ – 296 ігор і 22 голи.

Бажаємо успіхів Валерію Федорчуку в подальшому футбольному житті та якомога більше перемог уже в новому статусі!


loading...

0 коментарів

    Схожі новини