У «РУХА» - НОВИЙ ВІЦЕПРЕЗИДЕНТ

Ним став український бізнесмен Олександр Пан, венчурний інвестор у сферi блокчейна та космічних розробок, який підтримує розвиток благодійництва. Олександр Пан веде активний спосіб життя.

 

 

ОЛЕКСАНДР ПАН, віцепрезидент ФК «Рух» (Львів): «Дуже радий стати частиною цього клубу, частиною «жовто-чорної» сім’ї. Будемо розвивати разом «Рух», робити його ще кращим, аби він у майбутньому став у цій країні номером один. У нас чудові стосунки з Президентом клубу, мені дуже імпонує його ідеологія. 

Хочу привітати уболівальників з відновленням футбольного чемпіонату. Всіх нас об’єднують азарт та прагнення до перемоги. Вважаю, це партнерство буде плідним та перспективним. Радий, що ми об’єднуємо наші зусилля, аби розвивати команду і рухатись лише вперед».

З нагоди початку співпраці новий віцепрезидент «Руху» на грі з «Ворсклою» отримав із рук Президента «жовто-чорних» Григорія Козловського іменну футболку.  

ГРИГОРІЙ КОЗЛОВСЬКИЙ, Президент ФК «Рух» (Львів): «Щасливі, що Олександр долучився до розвитку нашого клубу. Разом ми одна велика сім’я. Ми товаришуємо вже рік, а зараз стали ще й партнерами. Такий віцепрезидент - це не один, а навіть кілька кроків вперед. Це цікава, талановита людина з незвичним складом розуму. Наша енергія та його нестандартний підхід дасть хороші плоди. Впевнений, у майбутньому ця співпраця принесе багато-багато задоволення».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини