«РУХ» ЗАПРОШУЄ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ НА МАТЧ З «ПОЛІССЯМ»

 

Після довгої перерви фанати «жовто-чорних» матимуть змогу прийти та підтримати команду на трибунах «Арени Львів» у неділю, 25 лютого.

 

 

Футбольний клуб «Рух» відкриває продаж квитків на першу офіційну гру у 2024 році в рамках 18 туру УПЛ проти «Полісся». Цей матч відбудеться у неділю, 25 лютого, на стадіоні «Арена Львів». 

Так, наразі визначено лімітовану кількість осіб, які можуть «Арені Львів» – команди, персонал клубів, офіційні особи та глядачі. Тож за умов дотримання безпекових правил на стадіоні перебуватимуть до 1000 людей.

Зазначимо, що кількість квитків обмежена. Придбати перепустки на матч із житомирським «Поліссям» можна на сайті Kontramarka за 150 гривень. Водночас для усіх учасників бойових дій вхід на стадіон вільний за умови попередньої реєстрації (на стадіоні зверніться до організатора з бейджем Vip Hostes, який за наявності УБД та попередньої реєстрації надасть вам безкоштовний квиток для входу на стадіон).

Також продаж перепусток на домашні матчі «жовто-чорних» здійснюється у VIP-сектори, де ви зможете переглянути матч у комфортабельній ложі з фуршетом та напоями (ціна – 800 грн). 

А ще «Рух» пропонує придбати квитки у персональні SKY-Boxes бізнес-класу. Зокрема, ложа розрахована на 12 осіб з можливістю смачно втамувати голод та насолодитися різноманітними напоями (вартість одного SKY-Box – 15 000 грн, деталі за номером телефону: +380676729524).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини