КВИТКИ НА МАТЧ «РУХ» – ЛНЗ ВЖЕ У ПРОДАЖУ

 

Приходь на «Арену Львів» 1 квітня, аби підтримати «жовто-чорних»!

 

 

Футбольний клуб «Рух» відкриває продаж квитків на матч 22-го туру УПЛ проти ЛНЗ. Цей поєдинок відбудеться у понеділок, 1 квітня, на стадіоні «Арена Львів». 

Зазначимо, що кількість квитків обмежена, тож поспішайте! Придбати перепустки на гру з ЛНЗ можна на сайті Kontramarka за 150 гривень. Водночас для усіх учасників бойових дій вхід на стадіон вільний за умови попередньої реєстрації (на стадіоні зверніться до організатора з бейджем Vip Hostes, який за наявності УБД та попередньої реєстрації надасть вам безкоштовний квиток для входу на стадіон).

Також продаж перепусток на домашні матчі «жовто-чорних» здійснюється у VIP-сектори, де ви зможете переглянути матч у комфортабельній ложі та за потреби залишити своє авто на VIP-парковці (500 грн). Водночас квиток за аналогічні послуги, але з фуршетом і напоями коштує 800 грн. 

А ще «Рух» пропонує придбати квитки у персональні SKY-Boxes бізнес-класу. Зокрема, ложа розрахована на 12 осіб з можливістю смачно втамувати голод та насолодитися різноманітними напоями (вартість одного SKY-Box – 15 000 грн, деталі за номером телефону: +380676729524).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини