КВИТКИ НА МАТЧ «РУХ» – «КРИВБАС» ВЖЕ У ПРОДАЖУ

 

Поспішайте придбати перепустку на «Арену Львів», аби 13 квітня підтримати «жовто-чорних»!

 

 

Триває продаж квитків на матч 24-го туру УПЛ, в якому «Рух» вдома зіграє з «Кривбасом». Цей поєдинок відбудеться у суботу, 13 квітня, на стадіоні «Арена Львів». 

Кількість квитків обмежена, тож поспішайте! Придбати перепустки на гру з «Кривбасом» можна на сайті Kontramarka за 200 гривень. Втім зазначимо, що в день матчу ціна на перепустку збільшиться.

Водночас для усіх учасників бойових дій вхід на стадіон вільний за умови попередньої реєстрації (на стадіоні зверніться до організатора з бейджем Vip Hostes, який за наявності УБД та попередньої реєстрації надасть вам безкоштовний квиток для входу на стадіон).

Крім того, продаж перепусток на домашні матчі «жовто-чорних» здійснюється у VIP-сектори, де ви зможете переглянути матч у комфортабельній ложі з фуршетом та напоями, а також за потреби залишити своє авто на VIP-парковці (800 грн). 

А ще «Рух» пропонує придбати квитки у персональні SKY-Boxes бізнес-класу. Зокрема, ложа розрахована на 12 осіб з можливістю смачно втамувати голод та насолодитися різноманітними напоями (вартість одного SKY-Box – 20 000 грн, деталі за номером телефону: +380676729524).

Додамо, що для вболівальників на стадіоні будуть доступні різноманітні активності, активні ігри та розіграші подарунків та суперпризу від партнерів клубу. Також глядачі матимуть змогу відвідати фотозону, де з 17:20 до 17:40 можна буде взяти автограф у капітана «Руху» Марка Сапуги. Водночас перед матчем на полі виступатимуть черлідери, а також буде ще багато сюрпризів, які клуб підготував для Вас!


loading...

0 коментарів

    Схожі новини