СТАРТУВАВ ПРОДАЖ КВИТКІВ НА МАТЧ З «ВЕРЕСОМ»

Підтримай «жовто-чорних» у першому домашньому матчі сезону проти рівненського «Вереса». Придбати квитки на протистояння 3-го туру Української Прем’єр-ліги України можна на сайті kontramarka.ua.
 


Перепустки на матч стартують від 25 грн. Для усіх учасників бойових дій на сході України вхід на стадіон вільний. Потрібно лише пред’явити посвідчення УБД при вході через Gate 2. Ласкаво просимо. 

Також продаж перепусток на домашні матчі «жовто-чорних» здійснюється у VIP-сектори, де ви зможете переглянути матч у комфортабельній ложі з фуршетом та напоями. Ціна – 800 грн. 

А ще футбольний клуб «Рух» пропонує придбати квитки у персональні SKY-Boxes бізнес-класу. Ложа розрахована на 12 осіб. Кожен гість, окрім перегляду футбольного матчу з найкращих глядацьких місць «Арени Львів», зможе смачно втамувати голод та насолодитися різноманітними напоями. Вартість одного SKY-Box – 24 000 грн. Усі деталі, щодо продажу SKY-Boxes, можете уточнити за цим номером телефону: +380970755693.

Футбольний клуб «Рух» запрошує усіх львів’ян та гостей міста завітати на перший домашній матч «жовто-чорних» в УПЛ. Протистояння з «Вересом» відбудеться в суботу, 7-го серпня. Початок гри о 17:00. Місце зустрічі – «Арена Львів». 
 


З нетерпінням чекаємо вас на іграх улюбленої команди!


loading...

0 коментарів

    Схожі новини