КВИТКИ НА МАТЧ З «ДЕСНОЮ» ВЖЕ У ПРОДАЖУ!

Стартував продаж перепусток на протистояння 17-го туру Української Прем’єр-ліги «Рух» – «Десна». 

 

 

У суботу, 6-го березня, «жовто-чорні» лицарі Львова на головному стадіоні Західної України приймуть чернігівських «сіверян». Це буде перший домашній поєдинок «рухівців» у 2021 році з вболівальниками. Початок протистояння о 19:30 на «Арені Львів». Нам потрібна ваша підтримка!

Придбати квитки на цей матч ви можете онлайн на сайті kontramarka.ua. Вартість перепусток стартує від 25 гривень. Також реалізація квитків здійснюватиметься в день поєдинку у касах стадіону «Арена Львів».

А ще за годину до початку гри на вас чекає розважальна програма від титульного партнера «Руху» First Club. Вболівальники зможуть взяти участь в захоплюючих конкурсах і челенджах, зробити класні світлини в унікальній фотозоні і виграти головний приз – можливість подивитися з друзями наступний матч «Руху» із VIP-ложі стадіону.

Також у продажі доступні абонементи на всі домашні поєдинки «жовто-чорних» в цьому сезоні. Вартість абонементів на 5 матчів стартує від 100 гривень. Придбати абонементи ви можете за цим посиланням.

Не пропустіть домашні матчі «Руху»! 

Буде бій!


loading...

0 коментарів

    Схожі новини