МАТЧ «РУХ» – «КРИВБАС» МОВОЮ ЧИСЕЛ І ФАКТІВ

Дебютні голи в УПЛ Слюсара та Сапуги, третя вольова перемога «Руху» й інші статистичні особливості поєдинку «жовто-чорних» із криворіжцями.

 

 

Перше в історії очне протистояння «Руху» та «Кривбаса» завершилося вольовою перемогою «жовто-чорних». Для «рухівців» це третій вольовий виграш рамках Української Прем’єр-ліги. А загалом «Руху» таке вдавалося 5 разів (окрім трьох випадків в УПЛ, по одному – у Першій та Другій лігах).

Гольова серія «Руху» триває в чемпіонаті України впродовж 4-ох поєдинків – у них «рухівці» забили 6 голів. У той же час у домашніх поєдинках команда пропускає вже 6 ігор поспіль – 9 м’ячів. У неділю «жовто-чорні» продовжили безвиграшну серію «Кривбаса» на полях суперників до 8-ми матчів: 2 нічиї та 6 поразок.

Головний тренер «Руху» Леонід Кучук провів 25-ий матч в Українській-Прем’єр лізі біля керма львівської команди: 7 перемог, 8 нічиїх, 10 поразок, різниця м’ячів – 27:33.

Завершилася гольова серія півзахисника Олексія Довгого, яка тривала в УПЛ 3 матчі (3 голи). Натомість дебютні голи на такому рівні забили Денис Слюсар (у 10-ій грі) та Марко Сапуга (у 15-ій).

Півзахисник Марко Сапуга, який уперше вивів команду з капітанською пов’язкою, отримав перше вилучення в УПЛ. Таким чином він став автором 10-ої червоної картки для «рухівців» у чемпіонатах України.

Учетверте в Українській Прем’єр-лізі «Рух» переміг суперника з рахунком 2:1, втретє це сталося на своєму полі.

260-ий матч в УПЛ провів Валерій Федорчук, 80-ий – Юрій Климчук, 25-ий – Фабрісіо Альваренга, 10-ий – Денис Слюсар.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини