КОЛОС - РУХ. 5 ФАКТІВ ПРО МАТЧ

Головні цифри протистояння у Ковалівці.

 

 

Гра в Ковалівці проти «Колоса» стане для «Руху» 30-ою ювілейною в УПЛ.

У гостьових поєдинках «Рух» не перемагає уже впродовж 4-ох матчів поспіль (2 нічиї та 2 поразки), при цьому щоразу пропускаючи голи - 6. Остання виїзна перемога «жовто-чорних» датована 23 квітня - у грі з «Маріуполем» (3:0).

«Колос» - єдина команда УПЛ, яка в цьому сезоні ще не пропускала голів у свої ворота. У чемпіонаті ковалівці стартували нічиєю проти «Вереса» (0:0) та здобули мінімальну перемогу над «Металістом-1925» (1:0). Ще двічі підопічні Руслана Костишина розписали мирові з карагандинським «Шахтарем» у Лізі Конференцій. В загальному, суха серія «Колоса» у всіх турнірах налічує 416 хвилин, з них 206 - в УПЛ.

Історія протистоянь «Руху» та «Колоса» нараховує 6 поєдинків. В жодному з них не була зафіксована мирова - по три перемоги кожної з команд. Остання зустріч у Ковалівці завершилась на користь «жовто-чорних» - відбитий пенальті Мисаком та гол Кухаревича під завісу гри принесли «Руху» перемогу з рахунком 2:1, яка, до слова, стала для нашого клубу першою виїзною в УПЛ.

До переходу в «Рух» Павло Оріховський захищав кольори «Колоса». За ковалівців хавбек зіграв 35 матчів в УПЛ (5 голів, 5 асистів). Окрім цього, у складі нашого найближчого суперника грає ексгравець «жовто-чорних» Тарас Саків, який приєднався до ковалівців у міжсезонні.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини