ІВАН ЛИТВИНЕНКО ДЕБЮТУВАВ ЗА МОЛОДІЖНУ ЗБІРНУ УКРАЇНИ

Півзахисник «Руху» Іван Литвиненко провів на полі весь другий тайм в матчі проти збірної Азербайджану U-21 в рамках турніру пам’яті Валерія Лобановського. 
 


Молодіжна збірна України поступилася ровесникам із Азербайджану з рахунком 0:1. Єдиний гол в матчі ще у першому таймі забив нападник гостей Муса Гурбанлі. 

По перерві у складі «блакитно-жовтих» на поле вийшли одразу 5 нових гравців. Зокрема, Іван Литвиненко замінив Арсена Батагова. Півзахисник «Руху» вдало увійшов у гру та вже на 50-ій хвилині взяв участь в атаці молодіжки України. Іван намагався замкнути простріл з правого флангу від Очеретька, але пробив неточно. А згодом Литвиненко вже пробивав з-за меж карного майданчика Азербайджану, втім, м’яч пролетів повз стійку. Ще за мить Іван Литвиненко побачив перед собою гірчичник за фол проти Шакіра Сеїдова.

До завершення гри гравці «блакитно-жовтих» створили ще чимало небезпечних моментів біля воріт азербайджанців, але до голів справа так і не дійшла. У підсумку, мінімальна поразка молодіжної збірної України проти збірної Азербайджану U-21.

Заключний поєдинок, у рамках міжнародного товариського турніру пам’яті Валерія Лобановського, підопічні Руслана Ротаня проведуть 28-го травня проти молодіжної збірної Узбекистану. Початок гри о 17:00 на НТК ім. В. Баннікова. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини