ФК «РУХ» І «PRONTO PIZZA» ПІДПИСАЛИ УГОДУ ПРО СПІВПРАЦЮ

 

У «жовто-чорній сім’ї» новий партнер – мережа доставок та піцерій «Pronto Pizza», яка останніми роками відзначилася динамічним розвитком на ринку.

Футбольний клуб «Рух» і «Pronto Pizza» підписали партнерську угоду та сподіваються на плідну та тривалу співпрацю з користю для обидвох сторін. Її презентація відбулася за присутності вихованців Академії «Руху».

Ігор ДЕДИШИН, генеральний директор футбольного клубу «Рух»: «Дуже приємно, що в такий непростий час для нашої країни, для українського футболу в нашого клубу з’являються нові партнери. Я впевнений, що це далеко не останній з них, ми ведемо в цьому напрямку роботу. Невдовзі до нас долучаться нові спонсори та партнери. Це свідчення того, що ідея, яка закладена в основу функціонування клубу, зокрема, розвиток дітей і виховання майбутніх футболістів, знаходить відгук у суспільстві. Це означає, що вона близька і компаніям, які пробують розвиватися на ринку та бачать у нас надійного партнера, за допомогою якого будуть просувати свої продукти та послуги. Тому нам дуже приємно вітати в нашій сім’ї партнера «Pronto Pizza». Вірю, що ця співпраця буде довготривалою та принесе користь як нашому клубу, так і нашому партнеру».

Ігор Дедишин зізнався, що йому дуже імпонує, як компанія позиціонує себе на ринку – вона молода, але досить динамічно розвивається, намагається постійно бути поруч зі своїм клієнтом. У неї схожі підходи та цінності з футбольним клубом «Рух». Тож про подальші плани співпраці сторони обговорять під час першого етапу партнерської співпраці.

Ігор ДЕДИШИН: «Наших партнерів, з якими ми підписуємо такі угоди, вважаємо, стають нашими співінвесторами, тобто тими компаніями, які інвестують в розвиток нашого клубу, в розвиток дітей, які навчаються в Академії «Руху». Ми віримо в довготривалість нашої співпраці. Ми сприймаємо партнерство, як вулицю з двостороннім рухом. Завжди потрібно йти назустріч, відчувати, розуміти потреби один одного. Дивіденди мають отримати обидві сторони. Ми, як футбольний клуб, робитимемо все, щоби наш партнер почував себе комфортно в цій співпраці».

«Pronto Pizza» зародилася 11 років тому в Івано-Франківську. Як розповів її засновник Микола Федеркевич, все розпочалося з маленького кіоску 3 на 3 метри (9 метрів квадратних) і розрослося до компанії, де зараз працює 400 людей, це 16 закладів у 11-ти містах України (Біла Церква, Вінниця, Івано-Франківськ, Кам’янець-Подільський, Коломия, Луцьк, Львів, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернівці). Мережа доставок та піцерій «Pronto Pizza» пропонує більше 25-ти видів піци та має приблизно 550 тисяч клієнтів.

За останні 4 роки мережа доставок та піцерій «Pronto Pizza» зробила великий стрибок на ринку. Це динамічна компанія, яка дуже швидко розвивається, прагне бути ближчою до своїх клієнтів. Її гасла – «Готуємо, як для себе» та «Не просто піца» – відповідають високому рівню продукту, який пропонує компанія.

Микола ФЕДЕРКЕВИЧ, засновник мережі доставок та піцерій «Pronto Pizza»: «Розумію, що на ринку виграє той, хто на слуху. Ми бачимо у футбольному клубі «Руху» партнерів, за якими стежать, на яких орієнтуються. «Рух» – популярний клуб не в одному місті, а й у всій Україні, проводить багато матчів, бере участь у різних турнірах, тому для нас це брендова реклама. До того ж, мені дуже подобається сам підхід – інвестиції в дітей. Подібне ми практикуємо і в нашій компанії – вкладаємо в майбутнє нашої країни, наших людей, нашої економіки».

Він наголосив, що піца – це корисний і безпечний продукт, проходить максимально допустиму термічну обробку, тому жодних бактерій чи вірусів уже не залишається. Кухарі «Pronto Pizza» розпочинають готувати апетитні страви відразу після того, як отримують замовлення, випікають справжню італійську піцу, а найшвидші кур’єри привозять замовлення швидко: ароматним і гарячим. Замовити можна як хрустку піцу, так і роли, салати чи десерти.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини