ДИНАМО - РУХ. 5 ФАКТІВ ПРО МАТЧ

Головні цифри протистояння у Києві. 

 

 

Безпрограшна серія «Динамо» в УПЛ налічує 9 матчів (7 перемог та 2 нічиї). Остання і наразі єдина поразка киян в чемпіонаті сталась ще у листопаді 2020-го. Тоді підопічні Мірчі Луческу поступились на НСК «Олімпійський» донецькому «Шахтарю» (0:3). 

Команди раніше лише раз зустрічались в офіційних зустрічах. У 6-му турі УПЛ «Динамо» на «Арені Львів» завдало «Руху» поразки 0:2. Голи за столичний клуб забивали Де Пена та Родрігес. 

У восьми виїзних матчах сезону «Рух» набрав лише 5 очок. До нічиїх в Ужгороді (0:0) та Олександрії (0:0) позаминулого туру додалась перемога у Ковалівці (2:1). 

 

 

Пропускна серія «жовто-чорних» у чемпіонаті триває 6 ігор - 12 м’ячів. Востаннє підопічні Івана Федика залишали в УПЛ свої ворота на замку в 11-му турі в матчі проти «Олександрії» (0:0).  

Валерій Федорчук тричі відзначався голами у ворота «Динамо» у складі трьох різних клубів - «Карпати», «Дніпро», «Маріуполь». Окрім нього, раніше у своїй кар’єрі забивали голи киянам ще 2 гравці «Руху» - Максим Білий (2 голи за «Зорю») та Андрій Борячук (1 гол за «Маріуполь»).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини