БОГДАНА БОЙЧУКА УСПІШНО ПРООПЕРУВАЛИ В ПОЛЬЩІ

Півзахисник «Руху» Богдан Бойчук після операції у Варшаві повернувся в Україну, орієнтовний час його повернення у загальну групу – 3-4 тижні.

 

 

Оперативне втручання «рухівцю» провели 1-го грудня. За його словами, після ушкодження коліна йому «почистили» 15-20 відсотків меніску.

«Почуваюся добре, вже перебуваю вдома, – розповів Богдан Бойчук. – До операції упродовж чотирьох днів перебував у Польщі, наступного дня після неї попросився додому, мені виписали таблетки, уколи. Сказали, що відновлюватимуся 3-4 тижні. Тож на тренувальні збори взимку вже збираюся їхати, якщо все буде йти за планом».

Футболіст додав, що в тренажерному залі ще не займається, оскільки це йому заборонено, однак сподівається через декілька днів відновити тренування.

Про характер травми, оперативне втручання та відновлення Богдана Бойчука розповів також лікар футбольного клубу «Рух» Михайло Проців:

«Було застаріле пошкодження переднього рогу латерального меніска. Прийняли рішення щодо оперативного лікування. Сама операція відбувалася у Варшаві, проводив її хірург, ортопед-травматолог Роберт Шмигельський, який є хорошим другом наших львівських лікарів. Видалили передню частину латерального меніска, забрали параменіскову кісту, вшили капсулу суглобу, пошарово вшили м’які тканини. В нього стояли дренажі протягом однієї доби, їх видалили ще в Польщі. І на другий день після операції футболіст повернувся на терени України. Сьогодні він уже був на прев’язці в медичному центрі «Руху» та розпочав уже курс фізіотерапії і фізичної реабілітації. Орієнтовний час повернення до загальної групи – 3-4 тижні».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини