З НОВИМ 2022-ИМ РОКОМ!

Новорічне привітання Почесного Президента «Руху» Григорія Козловського.
 


Дорогі вболівальники! Вітаю Вас із прийдешнім 2022-им роком!

Рік, що минув, назавжди залишиться в пам’яті. Він був по-справжньому історичним для нашого клубу! Насамперед, розпочну із найголовнішого: повноцінно розпочала свою роботу футбольна Академія «Руху»! Ми провели свої перші відбори. Тисячі хлопчиків із всієї України приїхали до нас, аби втілити свою футбольну мрію – потрапити до нас в Академію. У кожного з них горіли очі, а разом із цим від трепету палало моє серце. 

Ми вперше заявилися у Еліт лігу. Результати диятчих команд вкотре переконують: ми на правильному шляху. Потрапляння у фінальну частину Еліт ліги – яскраве цьому підтвердження. А ще дитячі команди «Руху» гідно представляють Україну на престижних міжнародних турнірах. Ми з гідністю протистояли дитячим академіям таких грандів, як «ПСЖ», «Порту», «Ювентус» та багатьох інших. І це лише початок.

Молодіжна команда «Руху» у 2021-му здобула бронзові нагороди чемпіонату Української Прем’єр-ліги серед команд U-21. І це також історичне досягнення, яке назавжди закарбоване в історії українького футболу. 

А от юніори «жовто-чорних» у травні цього року завершили чемпіонату України серед команд U-19 на четвертій сходинці. Ми всі щиро вірили і розуміли, що у новому сезоні у наших юніорів величезна перспектива. І як бачимо, усі наші сподівання втілюються в життя. Після завершення першої частини Чемпіонату підопічні Віталія Пономарьова посідають другу сходинку та мають у своєму запасі ще дві пропущені гри. За втраченими очкаим юніори «Руху» йдуть на першій сходинці. Тож новий 2022-ий точно буде роком величезної інтриги та боротьби. 

Та все ж не це є головним нашим досягненням. Одразу двоє футболістів юніорської команди Марко Сапуга та Віталій Роман стали невід’ємною частиною основної команди. Обидвох вболівальники вже визнавали найкращими у складі «Руху». Аналізуючи потенціал гравців юніорської команди, ми чудово розуміємо, що це лише перші зерна, які проростають на нашому футбольному полі. 

Вершиною асйбергу, звичайно, є основна команда. Минулого сезону «жовто-чорні» на чолі з Іваном Федиком впевнено виконали завдання, яке я поставив перед командою. Ми не лише зберегли прописку в елітному дивізіоні, але й посіли історичне 10-те місце в УПЛ. І своєю грою закохали у наш клуб не одного вболівальника. 

Все ж на старті нового сезону команда зіткнулась із певними труднощами. Відтак, я прийняв непросте для себе рішення – подякувати Івану Зіноновичу за його роботу та запросити на пост головного тренера Леоніда Кучука. Із впевненістю можу зазначити, що цей виклик усім добре відомий наставник прийняв у непростий час. Оцінювати зараз його роботу не буду. Адже впевнений – усі головні досягнення Леоніда Станіславовича і його підопічних ще попереду. 

На сам кінець, від щирого серця хотів би висловити слова вдячності нашим вболівальникам. Ваша підтримка окриляє та дає нам сил у найважчих моментах. Ваша віра допомагає рухатися у правильному напрямку. Ми точно знаємо: у футбольного клубу «Руху» є 12-ий гравець. Дякуємо Вам та пишаємося Вами. 

Миру, злагоди у ваші домівки, затишку та Божого благословення. Нехай Новий рік принесе вам достаток та усіх гараздів. Міцного здоров’я вашим рідним. До зустрічі на стадіоні!

З Новим 2022-им роком!

З повагою,

Почесний Президент футбольного клубу «Руху» (Львів)

Григорій Козловський
 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини